Vrouwenmassage

Een vrouwen reading healing massage is een bijzondere combinatie van reading en healing gevolgd door een vier handen massage. Gedurende vier uur is alle aandacht gericht op jou als vrouw en de aspecten van het vrouw zijn.  

De vrouwen reading healing massages geef ik samen met mijn collega Annemiek. Aansluitend op de opleiding tot reader en healer bij Essence hebben we beiden een specialisatie gevolgd waarbij specifieke vrouwenthema’s aan bod kwamen. De rollen als meisje, als volwassen vrouw en die van kroonvrouw zijn uitgebreid behandeld evenals patronen, overtuigingen en verwachtingen waar je tijdens het socialisatieproces tot vrouw mee verweven raakt. Naast een theoretisch kader zijn we praktisch geschoold in het geven van massages, waarbij de nadruk ligt op een respectvolle benadering van het vrouwenlichaam.

Een vrouwen reading healing massage beginnen we met een uitgebreide reading op vrouwen thema’s. We lezen hoe je op dit moment in het leven staat als de vrouw die je bent, de weg die je bewandeld hebt van geboorte tot nu en de vrouw die tot bloei mag komen. 

Na een healing op je eigen oeroude weten als vrouw en je vrouwelijk creërend vermogen, zorgt een vier handen massage met warme olie ervoor dat je oude verhalen over het vrouw zijn fysiek en emotioneel los kan laten en er ruimte komt voor jouw eigenheid.

De massage bestaat uit vloeiende bewegingen gebaseerd op de Hawaiiaanse Lomi Lomi en werkt op een diep energetisch niveau. De lange, zachte aanrakingen geven je het gevoel dat je helemaal thuis bent in je eigen lichaam.

De vrouwen reading healing massages geven we in mijn praktijkruimte bij Zuiderlicht of in de praktijk bij Annemiek thuis. Houd er rekening mee dat een vrouwen reading healing massage ongeveer vier uur duurt en een diepgaande beleving is. We raden je dan ook aan de rest van de dag voor jezelf te houden, zodat je systeem de kans krijgt deze ervaring helemaal te ontvangen en te integreren.