Reacties van readees

Twee weken geleden heb ik van Saskia een hele mooie reading ontvangen. Wonderlijk hoe zoiets doorwerkt in m’n leven. Dank je wel Saskia!

Jan

 

Pas geleden een reading gehad.
Wat heb je veel bij me losgemaakt Saskia!!!
Ik was aangenaam verrast.!

Je nam me bij de hand door mijn eigen leven. Jouw aangename stem stelde me direct op mn gemak, waardoor je heel dichtbij kon komen. Wonderlijk hoe je inzicht verschafte in zaken die ik zelf ben vergeten….

Een aanrader voor iedereen die even stil wil staan bij zichzelf!
( ook erg mooi om een vriend/ vriendin kado te doen!)

Dank je wel lieve Saskia.

Mandy

 

Bijzonder goed gelezen en liefdevol aangeraakt en bemoedigend

Annette

 

Dank je wel! Het was een prettige ervaring om bij jou dit te mogen ondergaan.

Ignate

 

Dank je wel, Saskia.
Het was een bijzondere ervaring.
Zowel de Reading als het gesprek erna
hebben mij een duwtje in de rug gegeven.

Moniek

 

Een bijzondere en openbarende ervaring. Tijdens de reading leerde ik mijzelf beter kennen, de massage ging dieper dan alleen de oppervlakte. Ik ben naar plekken afgereisd in mijn lichaam en geest waarvan ik nooit gedacht had daar te komen. Heel rustgevend, maar ook gaf het mij nieuwe en betere energie. Dank je wel voor deze ervaring!

Marlies

 

dank je wel Saskia, voor de prachtige reading
voor je rust, je afstemming, je zorgvuldigheid
de vanzelfsprekendheid waarmee je me meenam
naar kanten van mezelf waarvan ik tot dan toe
nog maar half bewust of niet bewust was
in welsprekende beelden vervat
het voelde als een ontmoeting van hart tot hart
heel bijzonder!

John

 

Vanavond heb ik de roosreading van je mogen ontvangen, hiervoor wil ik je bedanken!
De reading heeft me een heel goed gevoel gegeven en was prettig!
Hierdoor heb ik handvaten gekregen hoe ik me persoonlijk verder kan ontwikkelen en groeien.

Maxime

 

Ik vond het een hele leuke en fijne ervaring. Het klopte als een bus, het heeft me inzicht gegeven en een duwtje in de rug. Dank je wel!

Monique

 

Ik vond het een fijne kennismaking met je reading. Erg fijn afgestemd en al tijdens de reading veel herkenbare stukken die werden gezegd en aangeraakt. Fijn om ook in alle rust nogmaals terug te luisteren…zodat het nog verder kan integreren.

Irene