Energiewerk

Omdat voor veel mensen energie lezen een vaag begrip is, vergelijk ik het graag met het medium televisie. Als je de t.v. afstemt op kanaal drie, wil dat niet zeggen dat kanaal twee niet wordt uitgezonden. Maar omdat je op drie bent afgestemd, kun je twee niet zien. Zo zit energie lezen ook in elkaar. Ik stem af op de frequentie van je hart, omdat daar jouw eigen waarheid ligt besloten. Deze waarheid ligt opgeslagen in de vorm van energie. Readen is het helder waarnemen van deze energieën.

De energie zie ik -net als bij de televisie- in beelden en vertaal ik in woorden. Door deze energieën te benoemen, word je je bewust van je eigen situatie en het geeft inzicht in je eigen processen. Daarom start een coachingstraject altijd vanuit een reading.

In ieder mens ligt zijn of haar bestemming besloten en de stappen die nodig zijn om deze bestemming tot bloei te laten komen. Vaak staan patronen, ideeën en overtuigingen deze bloei in de weg. Zodra de energie wordt benoemd, komt ze in beweging en vindt er healing plaats. Vandaar dat een reading op zichzelf als helend wordt ervaren. Dit proces ondersteun ik extra met een energetische healing.