Aura reading

Een aura is een energieveld dat om je lichaam heen zit en je geestelijke, emotionele, spirituele en lichamelijke staat van zijn op dit moment weerspiegelt. In de aura ligt veel informatie opgeslagen die ik kan “lezen.” Er zijn verschillende aura lagen. Ik lees er drie.

De Fysieke aura laag heeft dezelfde opbouw als het fysieke lichaam en wordt ook wel “etherisch dubbel” genoemd. Het fysieke aura blijft steeds bij ons, ook als we slapen. Op het moment dat dit aura zich van het fysieke lichaam losmaakt, sterft ons lichaam.
In het Fysieke aura lees ik de blokkades die in je fysieke lichaam zitten.

De Emotionele aura laag is verbonden met onze gevoelens en is altijd in beweging. Na onze dood blijft het nog een paar dagen om ons lichaam hangen. Deze aura laag geeft informatie over je emotionele gesteldheid. Is je emotionele aura laag in balans, dan uit zich dit door open te staan naar anderen en naar jezelf.

Het Mentale aura is verbonden met gedachten en mentale processen. Dit aura is gericht op het verstand en alles wat met materie en vorm te maken heeft.
Mensen die erg veel denken en in hun hoofd zitten, hebben een sterke uitstraling in dit aura. Daarnaast liggen in dit aura de structuren van onze ideeën besloten. Een onzuiver Mentaal aura kan moeheid in je hoofd veroorzaken.